Πνευμονολόγος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΓΙΔΑΡΗ ΚΛΕΙΩ

Ελ. Βενιζέλου 71-73
561 23 Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο 2310 740.001
Κινητό τηλέφωνο 6946 68.07.32
Φαξ 2310 740.001

%6B%6C%69%6F%65%6C%65%66%40%67%6D%61%69%6C%2E%63%6F%6D

Ωράριο λειτουργίας

Καθημερινά πρωί & απόγευμα, κατόπιν ραντεβού.Στην αρχή

Βιογραφικό Πνευμονολόγου
Κλειώς Ελευθερίου - Γίδαρη στη Θεσσαλονίκη - Αμπελόκηποι

 

Η ιατρός Κλειώ Ελευθερίου – Γίδαρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε με έπαινο από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης «Ανατόλια». Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής το 1996.

Ακολούθως, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικός ιατρός) στο περιφερειακό ιατρείο Καλλιθέας Δράμας και στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Δράμας.

Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο στην Παθολογία, Καρδιολογία και Επείγουσα Ιατρική (Watford General Hospital & Crawley General Hospital). Εξειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία – Φυματιολογία στο Ν. Καβάλας και στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του Α.Π.Θ (Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου). Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας μετά από άριστη επίδοση στις εξετάσεις το 2006.     

Στη συνέχεια διατήρησε ιδιωτικό ιατρείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης επί 3ετία και παράλληλα συμμετείχε στις επιτροπές του Ο.Α.Ε.Ε. ως ελεγκτής ιατρός. Κατά το ίδιο διάστημα εργάσθηκε στο Τμήμα Χημειοθεραπειών του Νοσοκομείου Παπανικολάου ως υπότροφος της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών και Επαγγελματικών Παθήσεων Πνεύμονος από όπου αποκόμισε ιδιαίτερη εμπειρία στη διαχείριση ασθενών με καρκίνο πνεύμονα.

Έχει μετεκπαιδευτεί στη βρογχοσκόπηση στη βρογχοσκοπική μονάδα του Νοσοκομείου Παπανικολάου και στην επεμβατική βρογχοσκόπηση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακολούθως, διετέλεσε επιμελήτρια στο Πνευμονολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου επί 5ετία αντιμετωπίζοντας όλο το φάσμα των πνευμονολογικών περιστατικών, επειγόντων και μη. Κατά το διάστημα αυτό ήταν υπεύθυνη του εξωτερικού ιατρείου άσθματος διαχειριζόμενη πληθώρα περιστατικών με σοβαρό βρογχικό άσθμα.

Το 2012 απέκτησε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πνευμονολογίας (European Diploma in Adult Respiratory Medicine HERMES) μετά από συμμετοχή σε εξετάσεις της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Ο τίτλος αυτός αποτελεί ύψιστη διάκριση και πιστοποιεί την επάρκεια στο αντικείμενο της Πνευμονολογίας με βάση τα αυστηρότερα διεθνή κριτήρια. Κατέχει δύο διεθνείς πιστοποιήσεις επείγουσας ιατρικής (Advanced Trauma Life Support – American College of Surgeons & Immediate Life Support – European Resuscitation Council).

Έχει δημοσιεύσει σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχει ενεργά στο Μεταπτυχιακό του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που αφορά τις διαταραχές του ύπνου.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών και Επαγγελματικών Παθήσεων Πνεύμονος. Είναι μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών και Επαγγελματικών Παθήσεων Πνεύμονος και της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Διατηρεί ιατρείο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 71 - 73(Πλατεία Επταλόφου) από το Σεπτέμβριο του 2015. Είναι παντρεμένη με τον παιδίατρο – παιδοπνευμονολόγο Δήμο Γίδαρη και είναι μητέρα δύο παιδιών.